"Just tätä olin itsekin miettinyt…”
-aamiaistilaisuuksia pienyrittäjille!  

Mikro- ja yksinyrittäjät, tulkaahan aamiaiselle oppimaan, juttelemaan ja verkostoitumaan!  

Rookie Communications Oy, Pohjois-Karjalan Kauppakamari ja Pohjois-Karjalan Yrittäjät  järjestävät yhdessä aamiaistilaisuuksien sarjan, jossa puidaan pienessä porukassa ja rennolla meiningillä mikroyritysten (max. 10 henkeä) pärjäämiseen ja arkeen vaikuttavia asioita. 

Asiantuntijana on mukana yrittäjä Harri Karttunen, joka on 30-vuotisen yrittäjätaipaaleensa aikana ollut nostamassa lukuisia yrityksiä maineeseen ja mammonaan. Harri on tälläkin hetkellä mukana useissa eri yrityksissä.

Harri alustaa tilaisuudessa yhden valikoidun teeman, minkä jälkeen sana on vapaa. Keskustelua isännöi Rookien yrittäjä Arttu Käyhkö.

Porukka pidetään pienenä, sillä tarkoitus on, että jokainen pystyy saamaan vastauksen juuri itseään ja omaa yritystään askarruttaviin kysymyksiin.   

Tilaisuus on maksuton ja mukaan pääsee 20 nopeinta. Paikkana on Cafe Taika (Alasintie 1A, 80130 Joensuu).

Ilmoittaudu seuraavaan tapahtumaan hetimiten TÄSTÄ LINKISTÄ. Jos olet jo ilmoittautunut aiemmin muuta kautta, se on noteerattu eikä sinun tarvitse ilmoittautua uudelleen. Kesäkuun tapahtumaan pääset ilmoittautumaan alta. 

Lisätietoja saat soittamalla tai meilaamalla Artulle (040 5940 285 / arttu@rookiecom.fi).   

PÄIVÄMÄÄRÄT JA AIHEET:

Ke 20.4. klo 8.30-9.30 Kasvukivut - miksi niin moni yritys kaatuu kasvuun ja kuinka sudenkuopat ovat vältettävissä? ONNISTUNEESTI PIDETTY! 
  
Ke 18.5. klo 8.30-9.30 Hallitus vai ei - mitä lisäarvoa ammattimainen hallitustyö tuo mikroyritykselle ja milloin kannattaa harkita ulkopuolisia jäseniä? ONNISTUNEESTI PIDETTY! 

Ke 15.6. klo 8.30-9.30 Tarvitseeko mikroyritys strategiaa? Ja jos tarvitsee, miten hommassa pääsee liikkeelle? Ilmoittautuminen TÄSTÄ.

Syyskauden päivämäärät ja teemat ilmoitetaan myöhemmin. Myös toiveita aihealueista otetaan vastaan!    

PS. Maistiaisia tulevasta saat TÄSTÄ Bronxcastin jaksosta, jossa Harri oli vieraana. (Löytyy myös podcast-alustoilta.)

kayhko

Nähdään Alasintiellä!

T. Arttu, Harri ja kumppanit