Bronxcast 125: Hanne Husso ja elintarvikeviennin salainen resepti
Bronxcast #125
Ei ole karjalaisuutta ilman ruokaa, mutta kurnivatko vatsat karjalaisen ruokakulttuurin perään myös maamme rajojen ulkopuolella?
Vastaus on todistettavasti kyllä, mutta ihan tuosta vaan jonnekin Saksaan Edekan hyllyyn ei hypätä. Miten sinne sitten hypätään, sitä valottaa meille työkseen suomalaisia elintarvikealan yrityksiä ulkomaille auttava Hanne Husso aus Husso Consulting.
Millainen kokonaisuus elintarvikkeiden vienti on, minkä verran homma vaatii nappulaa ja aikaa, mikä on markkinoinnin merkitys (valtava tietysti, toim. paljastus), mikä on ruokamatkailun – aka käänteinen vienti – rooli, missä ovat otollisimmat kv-markkinat, miksi riches are in the niches, mitä tarkoittaa private label ja paljon paljon muuta ryyditettynä tarinoilla elävästä elämästä! Jos syöt, tämä on sinulle!
PS. Asiasisältö oli niin tanakka, että yksi kameroista teki tenän kesken nauhoituksen. Tämä jossain määrin voi katselukokemusta huonontaa, mistä pahoittelut.