Bronxcast 169: Teemu Harinen ja miksi palkata viisaita ihmisiä olemaan hiljaa?

Kategoriat Bronxcast

Bronxcast #169

Psykologinen turvallisuus on termi, johon kannattaa tutustua – se nimittäin on tutkitusti tärkein asia ennustamaan tiimin menestymistä. Ja kyllähän sen sanoo maalaisjärkikin: Miksi palkata organisaatioon lahjakkaita ihmisiä, jos he eivät uskalla avata suutaan?

Mutta miten tilanne A) tunnistetaan B) osataan tehdä asialle jotain, siitä kertoo meille Remote Team Builderin toimitusjohtaja ja toinen perustajista Teemu Harinen. Teemun kanssa juteltiin, mitä psykologinen turvallisuus ylipäätään tarkoittaa, miksi asia on niin kriittinen ja toisaalta, miksi muutoksen aikaansaaminen on niin vaikeaa (ja miten RTB ongelman ratkaisee).

Ajankohtaisempaa aihetta on vaikea keksiä, siis kuunnellen pistä!

Lisää tietoa ja materiaalia aiheesta saa tuolta:

https://www.remoteteambuilder.io/

Tsekkaa myös Bloogie: https://www.rookiecom.fi/psykologinen-turvallisuus-googlaa-termi-ja-ota-asia-vakavasti

PS: Special offer for you, Bronxcast listener! Hyödynnä ilmainen 30-60 minuutin konsultointi organisaationne työnantabrändiin ja rekrymarkkinointiin liittyen (voitte varata slotin suoraan tuolta https://calendly.com/arttukayhko tai sitten pistä soittaen/meilaten). Istunnossa käydään läpi kolme asiaa: 1. suunnitelmallisuus 2. kyky erottua 3. mittarit. Lupaan että joitain uusia ideoita vastineeksi menetetystä ajasta tulette saamaan.

Rookiemedia

Ota yhteyttä

Autamme asiakkaitamme voittamaan kilpailun osaajista, joiden perässä ovat kaikki. Ja pitämään heistä myös kiinni.