Bronxcast 173: Suunnittele – Erotu – Mittaa. Työnantajaviestinnän salainen resepti á la Rookie, osa 3/3: Mittaa

Kategoriat Bronxcast

Bronxcast #173

Kevään 2024 aikana julkaisemme Bronxcastissa kolmiosaisen sarjan, jossa kerromme yksityiskohtaisesti, kuinka jokainen työnantaja koosta ja toimialasta riippumatta pystyy parantamaan työnantajamielikuvaansa ja tehostamaan rekrymarkkinointiaan. Tehtaan takuulla 😃.

Synkän yksinpuhelun tarjoaa Rookien pääpukari Arttu Käyhkö. Mukana on slidejä, joten parhaat tehot saat irti, jos katsot jaksot YouTubesta.

Kolmannessa jaksossa poraudutaan mittaamiseen: mitkä kaksi mittaria kertovat periaatteessa kaiken olennaisen ja joille kaikki muut mittarit ovat alisteisia. Ei siis kannata kuunnella kritiikittä viestintäkumppanin julistuksia mahtavista tavoittavuuksista tai muusta toisarvoisesta, pahimmassa tapauksessa niistä voi olla enemmän haittaa kuin hyötyä.

Nämä jaksot on suunnattu ennen kaikkea johdolle, HR:lle, rekrytoijille ja kaikille heille, jotka pohtivat työnantajaviestintää työkseen. Mutta jos aihe kiinnostaa vaikka vain yleissivistyksen näkökulmasta, reippahasti kuulolle vaan!

PS: Special offer for you, Bronxcast listener! Hyödynnä ilmainen 30-60 minuutin konsultointi organisaationne työnantabrändiin ja rekrymarkkinointiin liittyen (voitte varata slotin suoraan tuolta https://calendly.com/arttukayhko tai pistäkää soittaen/meilaten).

Lupaamme että joitain uusia ideoita vastineeksi menetetystä ajasta tulette saamaan.

Rookiemedia

Ota yhteyttä

Autamme asiakkaitamme voittamaan kilpailun osaajista, joiden perässä ovat kaikki. Ja pitämään heistä myös kiinni.