Bronxcast 81: Vaihtamalla paranee? Rookien alanvaihtajat Paula ja Pasi kertovat

Kategoriat Bronxcast

Bronxcast #81

USA:ssa on juuri nyt menossa ilmiö, jota kutsutaan nimellä the Great Resignation. Nimi juontaa juurensa siitä, että korona sai ihmiset miettimään syntyä syviä ja pohdinnan seurauksena miljoonat ja miljoona ihmiset ovat jättäneet työnsä. Samaa tapahtuu pienemmässä mittakaavassa siellä sun täällä, ja Bronxcastissa tarinansa jakavat Rookien omat alanvaihtajat, sisällöntuottaja Paula Kallio-Oksman ja asiakaspäällikkö Pasi Aro – ja kaksinkertainen alanvaihtaja tunnustaa olevansa myös studioemäntä Käyhkö.

Mikä sai vaihtamaan, miten pitkään asiaa piti harkita, millainen itsetutkiskelu päätökseen johti, hirvittikö lähteä opettelemaan jotain ihan uutta? Nämä ja monta muuta asiaa heitetään kissana pöydälle keskustelun tiimoilla, siis kuuloluut esiin kaiva!

Muistathan, että Bronxcast löytyy myös kaikista itseään kunnioittavista podcast-sovelluksista. Ota tilaukseen, niin et missaa mitään etkä ketään. Ja jos tykkäät kuulemastasi, käy antamassa tähtiä että hippulat vinkuu ja auta muitakin löytämään Bronxcast!

www.rookiecom.fi

Rookiemedia

Ota yhteyttä

Autamme asiakkaitamme voittamaan kilpailun osaajista, joiden perässä ovat kaikki. Ja pitämään heistä myös kiinni.