Info ja kontaktit

Arttu Käyhkö

Suunnittelija, toimitusjohtaja
Varaa aika Artulle!

Anu Korkalainen

Liiketoimintapäällikkö

Arttu Laakkonen

Konseptiluakkonen

Eija Karppanen

Projektipäällikkö

Taavi Kiesiläinen

Projektikoordinaattori

Matti Koukkari

Video- ja podcast-tuottaja

Sanna Niskanen

Sisällöntuottaja

Samu Aarnio

Graafikko
Varaa aika Rookielle!

Rookie Communications Oy

Puh. 010 212 1790
E-mail: info@rookiecom.fi
Osoite:
Alasintie 1 A (2. krs), 80130 Joensuu
Y-tunnus: 2776850-3
www.rookiecom.fi

Operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)
Verkkolaskuosoite (OVT): 003727768503

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään laskut ostolaskujen skannauspalveluun. Sähköpostiskannauksen osoite: 003727768503@procountor.apix.fi

Huomioittehan, että mikäli käytössänne on jokin seuraavista operaattoreista verkkolaskun lähettämiseen: Danske Bank Oyj, Handelsbanken, Paikallisosuuspankit tai Säästöpankit, tulee teidän käyttää Apixin verkkolaskuosoitteenamme seuraavaa osoitetta: verkkolaskuosoite: 003723327487 ja operaattoritunnus: DABAFIHH.

Lähetettävä lasku tulee olla sähköpostin liitteenä PDF-tiedostona. Yhdellä sähköpostilla ja sen liitteissä saa olla vain yksi lasku. Jos sähköposti sisältää laskun lisäksi muita liitetiedostoja, lisätään ne laskun liitteiksi. Liitetiedostojen maksimikoko on 2 mb. Lähetyksen jälkeen palvelusta tulee joko hyväksyntä-tai hylkäysilmoitus sähköpostilla lähetysosoitteeseen 15 minuutin kuluessa lähetyksestä.

Paperilaskujen skannauksen osoite:

Rookie Communications Oy (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun, eikä pelkästään kirjekuoreen. Tähän laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muuta materiaalia kuin laskuja, eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Ystävällisin terveisin,
Rookie Communications Oy

AAA-logo-2021-FI
LK_valkoinen_rgb
Menestyjät-2021-Some_1200x628-FI
asiakastieto

Strategia ja suunnittelu, kokemus ja rautalanka.

Olemme katselleet tätä markkinointi- ja viestintähommaa eri puolilta aitaa kymmeniä ja kymmeniä vuosia, kun kaikki urat ja urakat lasketaan yhteen. On nähty, kun sanomalehteen alettiin painaa värikuvia. Kun faksi kannettiin roskalavalle kustannusyhtiön toimistolta. Tai kun kaupungintalolle tilattiin ensimmäinen selfiekeppi ja ihmetys oli suuri.  

Edistyksen olemme aina ottaneet tahoillamme vastaan avosylin. Mahdollisuutena, ei uhkana. Siksi ylipäätään tässä olemme, ihan hyvin meillä oli pullat uunissa edellisissäkin pesteissä. Mutta jotenkin toisten tekemässä viestinnässä ja markkinoinnissa on aina tuntunut olevan käsijarru päällä.

2016 yksi meistä päästi oman käsijarrunsa irti. Syntyi vorteksi, joka imaisi nopeasti muita toisinajattelijoita mukaansa, emmekä liiemmin ole taaksemme vilkuilleet sen koommin. 

Näillä aamuilla emme jaksa veivata veivaamisen vuoksi ja vaniljanmakuista äkkimakeaa sisältöhöttöä vihaamme enemmän kuin mitään. 

Mutta jos tavoitteet ovat kirkkaat, eivätkä uudet jutut pelota, meillä tulee erittäin todennäköisesti olemaan mukavaa kimpassa. 

Jutellaan enemmän?

Varaa aika Rookielle!