Info ja kontaktit

Strategia ja suunnittelu, kokemus ja rautalanka.

Olemme katselleet tätä markkinointi- ja viestintähommaa eri puolilta aitaa kymmeniä ja kymmeniä vuosia, kun kaikki urat ja urakat lasketaan yhteen. On nähty, kun sanomalehteen alettiin painaa värikuvia. Kun faksi kannettiin roskalavalle kustannusyhtiön toimistolta. Tai kun kaupungintalolle tilattiin ensimmäinen selfiekeppi ja ihmetys oli suuri.  

Edistyksen olemme aina ottaneet tahoillamme vastaan avosylin. Mahdollisuutena, ei uhkana. Siksi ylipäätään tässä olemme, ihan hyvin meillä oli pullat uunissa edellisissäkin pesteissä. Mutta jotenkin toisten tekemässä viestinnässä ja markkinoinnissa on aina tuntunut olevan käsijarru päällä.

2016 yksi meistä päästi oman käsijarrunsa irti. Syntyi vorteksi, joka imaisi nopeasti muita toisinajattelijoita mukaansa, emmekä liiemmin ole taaksemme vilkuilleet sen koommin. 

Näillä aamuilla emme jaksa veivata veivaamisen vuoksi ja vaniljanmakuista äkkimakeaa sisältöhöttöä vihaamme enemmän kuin mitään. 

Mutta jos tavoitteet ovat kirkkaat, eivätkä uudet jutut pelota, meillä tulee erittäin todennäköisesti olemaan mukavaa kimpassa. 

Jutellaan enemmän?

Rookie_Communications_väri_rgb-800px
 
Rookie Communications Oy

Alasintie 1 A (2. krs), 80130 Joensuu
Y-tunnus: 2776850-3
www.rookiecom.fi

Verkkolaskuosoite: 003727768503
Operaattori: OpusCapita Solutions (E204503)

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:
Rookie Communications Oy (OpusCapita skannauspalvelu)
PL 14772
00062 LASKUTUS

AAA-logo-2021-FI
asiakastieto

Ota yhteyttä!

Asioista jutteleminen ei maksa mitään, ja avaa yleensä uusia näkökulmia – parhaassa tapauksessa molemmille osapuolille!

Henkilöstö:

arttu1-1200x1200

Arttu Käyhkö

Toimitusjohtaja
aake-1200x1200

Arttu Laakkonen

Konseptisuunnittelija
matti-1200x1200

Matti Koukkari

Tuottaja

Eija Karppanen

Projektipäällikkö

Pasi Aro

Asiakaspäällikkö