Koulutukset - Rookie Communications

Koulutukset

“Rookie Communications Oy ja Arttu Käyhkö pitivät omaan persoonalliseen tyyliinsä yrittäjille suunnatun koulutuksen tapahtumamarkkinoinnista Kontiolahdella. Osallistujat tykkäsivät Artun tyylistä ja sisältö oli täyttä asiaa. Suosittelen!”

Jarkko Peiponen, yritysneuvoja, Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö JOSEK Oy

 

”Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjala on asettanut tavoitteeksi lisätä sähköistä viestintää ja sosiaalisen median käyttöä organisaation sisällä ja metsäpalvelujen markkinoinnissa sekä myynnissä pohjoiskarjalaisille metsänomistajille. Tätä varten hankimme viiden päivän valmennustapahtuman metsätiimeille, ja Rookie Communications Oy:n valmentajat/kouluttajat, Ville Moilanen ja Arttu Käyhkö, ovat kohdallamme onnistuneet valmennuksessa erittäin hyvin.”

Sakari Tikka, erityisasiantuntija, Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjala

Koulutuspakettimme:

Viestinnän ja markkinoinnin ABC

Ilman kunnollista suunnitelmaa ja ymmärrystä eri kanavista viestintä ja markkinointi jäävät helposti tuuleen huuteluksi. Viestinnän ja markkinoinnin ABC -koulutuksessa käymme läpi kaiken oleellisen siitä, mitä tämän päivän viestintä ja markkinointi on ja mitä se sinun yrityksellesi/yhdistyksellesi/kunnallesi tarkoittaa. Ja mikä tärkeintä: päivän päätteeksi sinulla on kaikki tarvittava tieto ja työkalut oman markkinointisuunnitelman tekemiseen.

KYSY LISÄÄ!

 

Sosiaalinen media

Some-koulutuksessa käydään lukuisten case-esimerkkien siivittämänä läpi yleisimmät some-kanavat, niiden käyttäjäkunnat, erityispiirteet ja hyödyntäminen mainoskanavina – Facebook ja Instagram etunenässä. Päivä antaa valmiudet tehdä aikuisten oikea sosiaalisen median sisältö- ja markkinointisuunnitelma, jonka avulla someaktivoitumisen voi (viimein) aloittaa.

KYSY LISÄÄ!

 

Videotuotannot

On arvioitu, että vuonna 2020 kaikesta internetin sisällöstä noin 80 prosenttia on videota, mikä tarkoittaa, että videot tulevat olemaan ylivoimaisesti tärkein kerronnan muoto myös viestinnässä ja markkinoinnissa. Videokoulutuksessa käydään läpi olennaisimmat onnistuneeseen videotuotantoon liittyvät asiat ja annetaan valmiudet – ja rohkeus – ryhtyä tuumasta toimeen.

KYSY LISÄÄ!

 

Sisäinen viestintä

Sisäisen viestinnän koulutuksessa kerrotaan, miksi sisäinen viestintä on usein jopa tärkeämpää kuin ulkoinen viestintä ja käydään läpi kaikki olennaiset sisäiseen viestintään liittyvät asiat, kanavat ja työkalut.

KYSY LISÄÄ!

 

Järjestöviestintä

Erityisesti järjestöille ja yhdistyksille räätälöity koulutuspaketti. Koulutuksessa käydään läpi tärkeimmät järjestöjen viestinnässään huomioitavat asiat ja esitellään toimivia käytäntöjä ja työkaluja.

KYSY LISÄÄ!

 

Tapahtumamarkkinointi

Tapahtumamarkkinointi on yksi nopeimmin kasvavista markkinoinnin osa-alueista, ja koulutuksessa kerrotaan, miten se tehdään onnistuneesti ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana ja tapahtuman jälkeen.

KYSY LISÄÄ!

 

Tapahtumajuonnot ja puhujakeikat

Meitä kysytään paljon myös juontamaan tapahtumia, puhumaan koulutustilaisuuksissa, isännöimään seminaareja jne. ja sitähän me oikein mielellämme myös teemme – eikä ole kukaan tähän mennessä tylsyyteen kuollut.

KYSY LISÄÄ