Media

Vaikka tuotammekin sisältöä asiakkaillemme kuin tyrväiset (24/7), ei se riitä tyhjentämään päänuppejamme.

Ylivuodon hillitsemiseksi tuuppaamme siksi ulos päivittäin myös omaa sisältöämme videoblogi Rookietip of the Dayn, Bronxcast-podcastin sekä blogikirjoitusten muodossa.

Bronxcast #70

Tee itse ja säästä! -videoiden lyhyt oppimäärä

Jos markkinoija haluaa saada viestinsä perille - toivottavasti tämä on useimmiten tavoite - videoiden on kuuluttava työkalupakkiin tavalla tai toisella. Tämän ei pitäisi olla ongelma, tarkoitukseen vallan mainiosti soveltuva kapistus kun löytyy meidän jokaisen taskusta, kännykkä nimittäin. Muutamia juttuja tuumasta toimeen ryhtyvän on kuitenkin tiedettävä sekä suunnittelun että teknisen toteutuksen näkökulmasta, ja niitä valottavat Bronxcastissa Rookien Arttu ja Matti. Siis silmä näppiin ota, tai korva ainakin, ja kuulolle asetu. Videoilla on nimittäin todettu olevan hyvinkin positiivisia liiketaloudellisia vaikutuksia.
Lue lisää

Rookietip of the Day #846

Rookietip of the Day #846: Älä mene helppoon ja yritä parantaa viestintääsi ottamalla käyttöön joku uusi kikkare tahi härpäke. Kikkarekiimaa tärkeämpää on miettiä, että mitä sitä ihan oikeasti haluat ihmisille sanoa.

Niin ja tuo alla oleva Hesarin juttu on tilaajille.
Tilaa laatujournalismia, jos et vielä sitä tee.
(Ei kaupallista yhteistyötä Sanoman kanssa - on ihan oma mielipide)

https://www.hs.fi/visio/art-2000008210800.html

Lue lisää