Bronxcast #107

Riina Seppänen ja unelman perässä täysillä seinään

Monella meistä on unelmia, jotka toteutuakseen vaativat jonkin sortin yritystoiminnallisia toimenpiteitä. Niin kuin oli Seppäsen Riinalla, joka halusi perustaa baarin, joka olisi kuin jokaisen joensuulaisen yhteinen olohuone. Koska Riina kuuluu siihen porukkaan, joka tekee eikä höpötä, vuonna 2013 näki päivänvalon Surakan Baari. 
Alussa näyttikin siltä, että tämäntyyppiselle paikalle tosiaan olisi tilausta. Porukkaa kävi ja kassa kilkatti. Nälkä kasvoi syödessä mutta niin kasvoivat myös kulut. Alkoi valjeta se yritystoiminnan toinen puoli: rahat olivat niin lopussa, että yrittäjä ei pystynyt maksamaan itselleen palkkaa 1,5 vuoteen vaan baarin pyörittämisen oheen piti ottaa toinen työ. Päivät pitenivät ja yöunet lyhenivät. Vuonna 2016 koitti sitten konkurssi, kirjaimellisesti lääkärin määräyksestä.
 
Nyt kun tapauksesta on kulunut tovi ja ulosottajan piikkikin maksettu, mitkä ovat fiilikset? Mitä kokemuksesta jäi käteen? Mitä Riina olisi tehnyt toisin? Miten elämän tärkeysjärjestys muuttui? Kaduttaako koko homma? 
 
Kuuntele Bronxcast, niin tiedät! 
 
Ja hei, älä missaa näitä kultajyviä vaan tilaa Bronxcast ja Rookiespam of the week -uutiskirje! Ensimmäinen suoraan podcast-sovelluksesta ja jälkimmäinen tuolta: www.rookiecom.fi/tilaa-uutiskirje
 
Tattis jo etukäteen!
 
 
Bronxcast kuunneltavissa myös seuraavista:
spotify-podcast   apple-podcast   google-podcast