Bronxcast #110

Asko Piiparinen ja miten muututaan niin että ei muututa

Ravintola Kerubi on valtava pala joensuulaisuutta. Hämyisenä rockklubina tunnettu paikka loi nahkansa vuonna 2011, kun se muutti Ilosaareen pitopöydistään tuttuun Karjalantaloon ja alkoi tarjoilla myös ruokaa. Alussa silmiään hieroivat sekä rockkansa että karjalanpaistiväki, mutta lopulta kävi niin, että Kerubissa viihtyivät molemmat. 
 
Kerubi onkin oiva esimerkki siitä, että kun brändi ja identiteetti ovat riittävän vahvat, voi tehdä radikaalejakin muutoksia sieluaan myymättä.
 
Mutta vihellellen yhtälö ei pelitä, vaan taustalla on valtava määrä työtä. Mitä se käytännössä tarkoittaa, siitä kertoo meille Kerubin (virallisesti Joensuun Töminä Oy) toimitusjohtaja Asko Piiparinen! Vanha rokkikukko itsekin, kuinkas muuten. 
 
Askon kanssa sukelletaan Kerubin historiaan, Askon omaan Joensuun Popmuusikoiden harjoittelijasta alkaneeseen tarinaan, jutellaan mitä korona opetti, miten kilpailutilanne on mullistunut sekä ruoan että livemuusikin suhteen ja paljastetaan, mikä on now and forever Kerubin toiminnan punainen lanka. 
 
Siis luurit päähän, risafarkut jalkaan ja kuulolle!
 
 
Bronxcast kuunneltavissa myös seuraavista:
spotify-podcast   apple-podcast   google-podcast