Bronxcast #81

Vaihtamalla paranee? Rookien alanvaihtajat Paula ja Pasi kertovat

USA:ssa on juuri nyt menossa ilmiö, jota kutsutaan nimellä the Great Resignation. Nimi juontaa juurensa siitä, että korona sai ihmiset miettimään syntyä syviä ja pohdinnan seurauksena miljoonat ja miljoona ihmiset ovat jättäneet työnsä. Samaa tapahtuu pienemmässä mittakaavassa siellä sun täällä, ja Bronxcastissa tarinansa jakavat Rookien omat alanvaihtajat, sisällöntuottaja Paula Kallio-Oksman ja asiakaspäällikkö Pasi Aro - ja kaksinkertainen alanvaihtaja tunnustaa olevansa myös studioemäntä Käyhkö.
 
Mikä sai vaihtamaan, miten pitkään asiaa piti harkita, millainen itsetutkiskelu päätökseen johti, hirvittikö lähteä opettelemaan jotain ihan uutta? Nämä ja monta muuta asiaa heitetään kissana pöydälle keskustelun tiimoilla, siis kuuloluut esiin kaiva!
 
Muistathan, että Bronxcast löytyy myös kaikista itseään kunnioittavista podcast-sovelluksista. Ota tilaukseen, niin et missaa mitään etkä ketään. Ja jos tykkäät kuulemastasi, käy antamassa tähtiä että hippulat vinkuu ja auta muitakin löytämään Bronxcast! 
 
Bronxcast kuunneltavissa myös seuraavista:
spotify-podcast   apple-podcast   google-podcast