Rookietip of the Day #810

Rookietip of the Day #810: Altista itsesi julkiselle ruoskinnalle, ja jopa alkaa tapahtua!  

Kenties olette panneet merkille päivittäiset rookietippimme. Niitä kun on tehty 4,5 vuotta ja jaksoina tämä mukaan lukien 810 kappaletta. Aika paljon siis.

Jotta tämä olisi mahdollistunut, lupasin aloittaessani syksyllä 2016 julkisesti, että näitä tulee nyt sitten joka päivä ainakin vuoden ajan riippumatta siitä, kiinnostaako ketään. Ja koska kiinnosti, olemme katsoneet mielekkääksi jatkaa tuotantoa aina tähän päivään saakka. 

Hyvin usein vastaavien menestystarinoiden syntymisen estää kärsivällisyyden puute. Innostutaan jostain, mutta kun näkyvää tulosta ei heti ala syntyä, homma loppuu ennen kuin on kunnolla alkanutkaan. Tämä kunnolla alkanut on kalenterimerkinnöiksi muutettuna usein vähintään vuosi.

Jotta näin ei kävisi, tehkää kuten me. Julistakaa suureen ääneen, että nyt se alkaa ja tahti on tämä ja kesto on vähintään X. Yrittäjä/yritys nimittäin ei koskaan halua syödä sanojaan, se kun tuottaa lommoja luotettavuuteen - tuohon pääomista kalleimpaan.

Itse teimme tämän tempun viimeksi pari viikkoa sitten uutiskirjeemme kanssa, kun ei kerta kaikkiaan alkanut muuten tapahtua. Sitten alkoi.

Siispä tilaa uutiskirjeemme!

http://www.rookiecom.fi/tilaa-uutiskirje