Hieromme auki liiketoimintasi kramppeja - Rookie Communications

Aijai!

Hieromme auki liiketoimintasi kramppeja.

Rookie Communications Oy on sisällöntuotantoon erikoistunut viestintätoimisto. Emme runoile pöytälaatikkoon, vaan tavoitteet sanelevat kaiken tekemisen. 

Tutustumme huolellisesti liiketoimintaasi (meillä on talo puolillaan ex-toimittajia) ja otamme reilusti kantaa sekä myyntiisi että viestintääsi (se toinen puolikas on nähnyt sen verran elämää, että uskaltaa avata suunsa).

Siispä emme jauha jargonia tai ehdota perushuttua viestintäkanavan täytteeksi, vaan kerromme suoraan kannattaako yrityksellesi tehdä somekampanja vai tilata paikalle metsuri maisemaa siistimään (tositarina).
Emme usko pikavoittoihin, joten jos näyttää siltä, että emme ole oikea kumppani juuri teille, kerromme rehdisti senkin.

Sama lyhyemmin:

Tutustumme asiakkaamme liiketoimintaan.

Ehdotamme toimenpiteitä.

Käymme töihin.

 

Palvelumme:

Tarinoita kerrotaan usein videon muodossa, mutta perusteellinen viestintä- ja markkinointisuunnitelma antaa pohjan kaikelle tekemiselle hamaan tulevaisuuteen saakka.

 

Viestintä- ja markkinointisuunnitelma

Kerrottavaa olisi, ja on yritettykin, mutta ei tunnu oikein onnistuvan? Ehkä se johtuu siitä, että tavoitteet ovat asettamatta, kohderyhmät hakusessa, viestit viilaamatta ja kanavavalinnat päin prinkkalaa. Perusteellinen viestintä- ja markkinointisuunnitelma antaa pohjan kaikelle tekemiselle hamaan tulevaisuuteen, joten tässä kohtaa ei kannata alkaa oikomaan.

KYSY LISÄÄ!

 

Markkinointipäällikkö-palvelu

Oma aika ei riitä markkinoinnin miettimiseen? Anna homma meidän hoitoomme, leivomme viestisi asiakkaillesi sopivaan muotoon ja jakelemme sen maailmalle – sinulle sopivimmissa kanavissa.

KYSY LISÄÄ!

 

Videotuotannot

On olemassa videoita ja videoita. Riippuen käyttötarkoituksesta ja kohdeyleisöstä. Mutta eipä hätää: me teemme niitä kaikkia, televisiomainoksista somepätkiin.

KYSY LISÄÄ!

 

Tekstisisällöt

Asiaa olisi, mutta kertoja puuttuu? Tuotamme tekstiä asiakkaiden tarpeisiin, lehdistötiedotteista blogikirjoituksiin – mihin vain viestinnän tarpeisiin.

KYSY LISÄÄ!

 

Some-startti

Rookien some-startin avulla esimerkiksi Facebook-mainonnan kohdentaminen ja mittaus onnistuvat kotisivujen liikenteeseen ja kävijöiden käyttäytymiseen perustuen. Jos sivuja ei vielä ole, kohta on.

KYSY LISÄÄ!

 

Rookie-koulutukset

Emme pidä kynttiläämme vakan alla, emmekä ole mustasukkaisia osaamisestamme. Voit tilata meidät pitämään myös koulutuksia.

LUE LISÄÄ!

 

Rookie-takuu:

Jos et ole tyytyväinen työhömme, emme laita sinulle laskua.

Reilua, eikös? Ja mikä parasta asiakkaan näkökulmasta, riskitöntä.

Luota meihin. Jos haluat tehdä itse, tee. Älä silloin soita meille.

Mutta muun muassa he ovat luottaneet.