Huomioo!

Siitähän kaikessa markkinointiviestinnässä taistellaan

Kanavat ovat tuubaa täynnä, joten erottua pitää. Ja sehän ei tänä päivänä onnistu lätisemällä joutavia, vaan tarjoamalla asiakkaille kiinnostavaa ja hyödyllistä sisältöä. Siinä me voimme sinua auttaa.

Kohdista huomio itseesi erottumalla massasta ja kerro viestisi. Kippaa murosi lattialle, ja rääkäise vaikka vielä varmuuden vuoksi perään. Mutta ymmärrä samalla mihin, kenelle, milloin ja miten rääkäiset.

Satunnaisen huutelun aika on ohi.

 

Rookie Communications Oy on sisällöntuotantoon erikoistunut viestintätoimisto. Emme runoile pöytälaatikkoon, vaan kaikki tekemisemme tähtää tuloksiin.

Nuoria ja kauniita kasvojamme katsellessa voi tuntua vaikealta uskoa, että toimistostamme löytyy yli 40 vuoden edestä kokemusta viestinnästä ja sisällöntuotannosta.

Digitaaliset kanavat ovat tätä päivää, halusitpa tai et. Asiakkaasi tiedonhaku alkaa verkosta, ja siksi sinunkin on oltava siellä – ja niin, että sinut todella löydetään ja huomataan. Mutta perinteisiäkään medioita ei parane unohtaa, joten myös niiden ymmärtäminen on tärkeää.

Lopulta ratkaisee vain se, millä mediayhdistelmällä saat kohderyhmäsi parhaiten kiinni ja markkinointiin käyttämällesi rahalle parhaan vastineen.

Väkevää viestintäosaamistamme täydennämme hyväksi (parhaiksi) havaituilla kumppaneilla. Saat siis kaiken tarvitsemasi ja rapiat päälle yhdeltä luukulta.

 

Takaamme, että jokainen tekemämme sisältö – olipa se sitten markkinointisuunnitelma, videokäsikirjoitus, verkkoteksti, tv- tai radiomainos, some-kampanja, artikkeli, printti-ilmoitus tai mitä tahansa muuta – kulkee aina vähintään kahden kokeneen sisällöntuottajan käsien kautta. Ideointivaiheeseen osallistumme yleensä me kaikki.

Näin varmistamme, että asiakas saa aina sen osaamisen, jota hän meiltä odottaa ostavansa.

ROOKIE-TAKUU: Jos et ole tyytyväinen työhömme, emme laita sinulle laskua. Reilua, eikös? Ja mikä parasta asiakkaan näkökulmasta, riskitöntä.

Luota meihin. Jos haluat tehdä itse, tee. Älä silloin soita meille.

Mutta muun muassa he ovat luottaneet.