Hieromme auki liiketoimintasi kramppeja - Rookie Communications

Aijai!

Markkinointiviestintäsi on niin tylsää, että koskee? Lääke on lähellä.

Rookie Communications Oy on viestinnän ja markkinoinnin suunnitteluun ja sisällöntuotantoon erikoistunut erikoinen joensuulainen viestintätoimisto.  

Homma etenee näin:

– avaudun tarpeestani Rookielle
– saan ehdotuksen, jolla kaikki ongelmani ratkeavat, ja kyytipojaksi tarjouksen
– hyväksyn tarjouksen ja ehdotuksen, koska se on parasta, mitä olen markkinoinnin ja viestinnän saralla koskaan nähnyt
– hommat etenevät täsmälleen sovitusti ja aikataulussa
– huomaan, että tämähän toimii kuin tau… juuri kuten minulle luvattiin
– kerron muillekin tästä ihmeellisestä joensuulaisesta viestintätoimistosta

Alkuun pääset tästä:

OTA YHTEYTTÄ!

 

Palvelumme:

Suunnittelu

Kerrottavaa olisi, ja on yritettykin, mutta ei tunnu oikein onnistuvan? Ehkä se johtuu siitä, että tavoitteet ovat asettamatta, kohderyhmät hakusessa, viestit viilaamatta ja kanavavalinnat päin prinkkalaa.

Teemme sekä kokonaisvaltaisia viestintä- ja markkinointisuunnitelmia että kampanjakohtaisia täsmäsuunnitelmia. Niin tai näin, suunnitelma antaa pohjan kaikelle tekemiselle, joten tässä kohtaa ei kannata alkaa oikomaan.

Huom! Keskitymme konkretiaan, joten sinun ei tarvitse tietää, mikä eläin firmasi olisi jos olisi. Tai muuta puutaheinää.

OTA YHTEYTTÄ!

 

Sisällöntuotanto

Tuotamme sisältöjä kaikkiin tuutteihin ja kaikissa muodoissa (kuva, video, ääni, teksti). Videotuotantoja varten meillä on oma studio, jossa leipoutuvat muun ohella mm. green screen -tuotannot ja tuotekuvaukset. Sisällöt suunnitellaan aina niin, että investoinnista on mahdollisimman paljon (monikanavaista ja pitkäikäistä) iloa ja ihanuutta.

OTA YHTEYTTÄ!

 

Konsultointi

Voimme toki tulla heiluttamaan käsiä samoista asioista vaikka joka kuukausi, mutta viestinnän ja markkinoinnin konsultoinneissamme lähtökohtana on saada aikaan pysyviä toimintamalleja. Konsultointiprojektit voivat kestää päivän tai vuoden – yleensä ne ovat jotain siltä ja väliltä.

Sisällöt räätälöidään aina tarvelähtöisesti erikseen, mutta olemassa olevilla case-esimerkeillä pystymme valaisemaan, mistä voisi olla teidän tapauksessanne kyse.

OTA YHTEYTTÄ!

 

Koulutukset

Koulutamme viestintää ja markkinointia useista eri näkövinkkeleistä: monikanavaisen markkinoinnin perusteista sosiaalisen median ihmeelliseen maailmaan, sisäisestä viestinnästä henkilöbrändäykseen ja viranomaisviestinnästä DIY-tuotantoihin.

Lisäksi isännöimme tapahtumia, raastamme hermoja ikävillä kysymyksillä workshopeissa ja käymme aukomassa päätämme tilaisuuksissa.

Koulutuksista saamamme palaute on ollut poikkeuksetta kiitettävää, mistä olemme nöyrän ylpeitä, ja Rookie-takuuseen ei ole tarvinnut toistaiseksi kenenkään turvautua (näissäkään).

OTA YHTEYTTÄ!

 

Rookie-takuu:

Jos et ole tyytyväinen työhömme, emme laita sinulle laskua.

Reilua, eikös? Ja mikä parasta asiakkaan näkökulmasta, riskitöntä.

Luota meihin. Jos haluat tehdä itse, tee. Suuntaa saat sisällöistämme.

Mutta muun muassa he ovat luottaneet.