Palvelumme

Uhkailu, kiristys vai lahjonta

Viestintä- ja markkinointisuunnitelma

Kerrottavaa olisi, ja on yritettykin, mutta ei tunnu oikein onnistuvan? Ehkä se johtuu siitä, että tavoitteet ovat asettamatta, kohderyhmät hakusessa, viestit viilaamatta ja kanavavalinnat päin prinkkalaa. Perusteellinen viestintä- ja markkinointisuunnitelma antaa pohjan kaikelle tekemiselle hamaan tulevaisuuteen, joten tässä kohtaa ei kannata alkaa oikomaan.

KYSY LISÄÄ!

 

Tän yhen katon vielä!

Videotuotannot

On olemassa videoita ja videoita. Riippuen käyttötarkoituksesta ja kohdeyleisöstä. Mutta eipä hätää: me teemme niitä kaikkia, televisiomainoksista somepätkiin.

KYSY LISÄÄ!

 

Te ette tajuu!

Facebook-starttipaketti

Rookien Facebook-startin avulla Facebook-mainonnan kohdentaminen ja mittaus onnistuvat kotisivujen liikenteeseen ja kävijöiden käyttäytymiseen perustuen. Jos sivuja ei vielä ole, kohta on.

KYSY LISÄÄ!

 

Onko pakko käydä suihkussa?

Web-analyysi

Rookie Communicationsin web-analyysi on joukko menetelmiä, joilla selvitetään asiakkaan verkkonäkyvyyden toimivuus: verkkosivuston rakenne ja sisältö, web-analytiikka, hakukonenäkyvyys, Google AdWords ja Facebook.

KYSY LISÄÄ!

 

Yökastelijan kriisiviestintäpaketti

Kun pissi tulee yöllä housuun, huudetaan apuun yleensä äitiä. Parasta olisi, jos pystyisit vaihtamaan lakanat itse ja jatkamaan tyytyväisenä unia. Yökastelijan kriisiviestintäpaketissa saat toimintaasi tämän valmiuden.

KYSY LISÄÄ!

 

Äkkii sinne nettiin!

Verkkosivut

Toteutamme perustasoiset verkkosivustot itse sisältöineen, vaativammissa projekteissa kumppaninamme toimii noin 4 000 verkkosivuprojektia läpi vienyt Sitefactory Oy.

KYSY LISÄÄ!

 

ROOKIE-TAKUU: Jos et ole työhömme tyytyväinen, voit repiä laskumme. Tai tehdä siitä lennokin. Tai mitä vaan, mutta maksaa ei tarvitse.