Anna Tenhu
Sisällöntuottaja

Anna Tenhu

Anna the idealinko viäntää kaiken taatusti mielenkiintoiseen kulmaan. Kenelläkään ei tule tylsää tämän karjalaisista karjalaisimman verbaalikon seurassa.

Ihmisläheinen ja empaattinen Anna kääntää mielellään useammankin kiven löytääkseen sen oikean hermon, jota kutitella sulkakynällä. Erikoisalaa ovat persoonalliset ja omalaatuiset sisällöt, sillä Tenhun pizza on aina vähän special yllätystäytteellä. Paitsi jos tilataan listalta. Mieluummin ei.

Yli kymmenen vuoden monipuolinen toimittajan ura on antanut hyvät kannukset sisällöntuotantoon. Kynäily alkoi Itä-Suomen yliopiston kampuslehti Uljaassa syksyllä 2013.
Sen jälkeen Tenhu on ihastuttanut muun muassa kaupunkilehti Karjalan Heilissä, maakuntalehti Karjalaisessa, Ylellä, Seiskassa ja MTV:n Uutisissa. Artikkeleita on syntynyt myös Hymyyn ja Sunnuntaisuomalaiseen.

Koulutuksissa löytyy ja lukuisten oppiarvojen kunniaksi Annaa tulee puhutella seuraavilla titteleillä: kosmetologi, myynnin ja markkinoinnin amt ja FM Itä-Suomen yliopistosta. Myynnin ja asiakaspavelun saralla mikään ei ole hänellä vierasta, sillä kokemusta löytyy yrittäjänä kauneudenhoitoalalla, optisena myyjänä, myyjänä antikvariaatissa ja muotiliikkeessä, siivoojana, kerroshoitajana ja pelinhoitajana kasinopeleissä.

Loppuun Annan on pakko heittää edes yksi puujalka: Työskentelen Helsingistä käsin ja Joensuusta jaloin.

Motto: “Minä en ole hullu. Minä kirjoitan.”