Suunnittelija, sisällöntuottaja

Arttu Laakkonen

Luakkonen suunnittelee Rookiella strategioita, konsepteja, sisältöjä – markkinointia ylipäätään. Ja iskee näppinsä mielellään myös sisällöntuotantoon aina kun mahdollista.

“Kirjoittamalla minä olen leipäni ansainnut tähänkin saakka. Ei sitä voi lopettaa, enkä haluakaan.”

Hän on toimiston Artuista se, jolla kasvaa parta ja hiuksiakin on enemmän jäljellä. Rautainen kokemus näkyy kaikessa tekemisessä. Luakkonen ymmärtää asiakkaita ja hallitsee aika nipun toimialoja. Siltä pohjalta syntyy kristallinkirkkaita strategioita ja suvereenin päräyttäviä konsepteja. Ja jos kirjoittaa pitää, niin tämä Karsikon Kyrö on elementissään.

Karvanaamalla on parinkymmenen vuoden mittainen historia toimittajana ja yrittäjänäkin mies oli ehtinyt puuhata jo hoi kotvan ennen asettumistaan Rookielle loppukesästä 2017.

“Tein kuvituksia, verkkosivuja ja snadeja verkkokampanjoita pienille yrityksille. Ja sitten melkein konkurssin, kun keksin aloittaa venäläisturismiin perustuvan verkkopalvelun juuri ennen Krimin edellistä kahakkaa. Rupla kyrvähti ja itäturistismi käytännössä loppui”, Laakkonen noituu.

“Vuodet Rookiella? Homma on muuttunut niin paljon, että ihan kuin olisi ollut useammassa eri firmassa töissä. Ei tässä ole urautumaan päässyt.”

“Mutta yksi asia on sama: vaikka välillä on ollut tiukempiakin aikoja, huumoria ei olla täysin hukattu missään vaiheessa.”

Onko stressiä?

“Eräs ex-kollega sanoi, että töissä pitääkin pikkusen vituttaa koko ajan. En ole ihan varma siitä. Mutta kyllähän tämä homma on sellaista, että pitää sietää keskeneräisiä asioita ja yleensä vielä useita kerralla. Kaikille se ei sovi. Mutta kenelle sopii, tää on mainiota hommaa.”

“Mulla on kotiasiat kunnossa ja motskarihommilla hoituu loput stressin oireista.”