Podcast

Rookie Bronxcast #13

Omat opit käyttöön kriisiviestinnässä – ei se helppoa ole ammattilaisillakaan

Rookie joutuu nyt toteuttamaan omia oppejaan kriisiviestinnästä – miten on mennyt? Entä kuinka vuoden 2019 hankaluudet auttavat (toivon mukaan) yritystämme selviämään läpi kriisin?

Arttu ja Ville puivat meneillään olevaa kriisiä sekä oman firman näkökulmasta että yleisellä tasolla. Käykää kuuntelemassa, ketä asia liippaa. Eli kaikki.  

Rookie Bronxcast #12

Ison Myyn markkinointipäällikkö Kari Souto ja onko kauppakeskuksilla tulevaisuutta verkon puristuksessa

Kari Souto vastaa Joensuun keskustan Kauppakeskus Ison Myyn markkinoinnista. Bronxcastissa Kari kertoo näkemyksensä kauppakeskusten tulevaisuudesta – onko sitä ja jos on, miltä se näyttää. Kari paljastaa myös, miten Ison Myyn kävijämäärät ovat eläneet, minkä verran ihmiset käyttävät Myyssä rahaa ja paljon paljon muuta.

Tiesitkö muuten, että suomalaiset ostavat tavaraa edelleen enemmän kauppakeskuksista kuin verkosta? Tai että Ison Myyn kävijämäärät ovat suuremmat kuin Kuopion Matkuksessa? Kuuntele, niin tiedät!

Rookie Bronxcast #11

Ex-säbätähti, tilitoimistoyrittäjä Esa Jussilan neuvot auvoisaan yhteiselämään kirjanpitäjän kanssa

Salibandyn kaksinkertainen maailmanmestari ja nykyinen tilitoimistoyrittäjä Esa Jussila kertoo näkemyksensä siitä, millainen on hyvä kirjanpitäjä – ja toisaalta millainen on kirjanpitäjän näkövinkkelistä hyvä asiakas.

Juteltiin Esan kanssa myös yrittäjyydestä ja muun muassa siitä, miksi Tilijussila Ky ei edes halua kasvaa. Enkä malttanut olla kysymättä sitäkään, vieläkö ihmiset huutavat Esan nimeä? (Vähän eri kontekstissa kuin urheilu-uran aikaan ehkä… 😁)

Rookie Bronxcast #10

Aki Mustonen ja Ostajan opas digimarkkinointiin

Digimarkkinoinnissa (myös ja varsinkin) tulokset riippuvat usein hyvin paljon siitä, osasiko markkinoija hommansa. Titteliä ”Digital Marketing Expert” voi käyttää kuka tahansa, joka on joskus some-postausta boostannut, ja ostajan näkökulmasta on vaikeaa – ellei mahdotonta – erottaa jyviä akanoista.

Tässä jaksossa Mustone Digitalin yrittäjä Aki Mustonen jakaa omat vinkkinsä siihen, mitkä ovat yleisimmät syyt kampanjoiden onnistumiseen / epäonnistumiseen, mihin kumppanin valinnassa kannattaa kiinnittää huomioita, mitä voi helposti tehdä itse ja  – plus moneen muuhun rahanarvoiseen asiaan.  

Tiesithän, että Bronxcast löytyy myös kaikilta yleisimmiltä podcast-alustoilta sekä pärstävärkkien kera YouTubesta (tämä jakso täältä)

 

Rookie Bronxcast #9

Markku Pölösen vinkit luovaan työhön ja tarinankerrontaan

Kuusinkertainen Jussi-voittaja, ohjaaja-käsikirjoittaja Markku Pölönen piipahti Bronxcastissa kertomassa, mitkä ovat hänen työkalunsa luovaan työhön ja mistä ja miten Markku poimii ideansa. Lisäksi Markku jakaa 70 mainostuotannon syvällä rintaäänellä oman näkemyksensä siitä, kuinka tarinankerrontaa voi hyödyntää markkinointiviestinnässä.

Ja paljon paljon muuta!   

Rookie Bronxcast #8

Tuija Kauppinen ja aitouden merkitys yrityksen markkinoinnissa

Superfoodia rovaniemeläisessä Narkauksen kylässä valmistava Arctic Warriors on erinomainen esimerkki siitä, miten pienikin yritys pystyy rakentamaan vahvan brändin ja viestimään lukuisissa eri kanavissa lukuisilla eri tavoilla. Myynti- ja markkinointipäällikkö Tuija Kauppinen valottaa sotureiden menestysreseptiä.   

 

Rookie Bronxcast #7

Ammattimentori Kristiina Hätinen ja mistä on hyvät johtajat tehty

Kristiina Hätisen yli 20-vuotiseen toimitusjohtajauraan on mahtunut monenlaista upeista onnistumisista katkeriin potkuihin. Nyt Kristiina mentoroi muita johtajia ja kertoo Bronxcastissa oman näkemyksensä hyvästä johtajuudesta ja mitä kaikkea itse tekisi toisin, jos pääsisi aloittamaan alusta.

Jos olet esimiesasemassa – tai haluat ymmärtää esimiesten aivoituksia – kannattaa kuunnella!

 

Rookie Bronxcast #6

Kunnanjohtaja Jere Penttilä ja virkamiessomettamisen ihanuus

Kontiolahden kunnanjohtaja Jere Penttilä on ahkera virkamiessomettaja. Bronxcastissa Jere paljastaa somestrategiansa, kertoo siitä, mihin ja miksi hän somea käyttää sekä millaisia eroja hän on eri kanavien välillä huomannut. Kuuntelemalla selviää myös, minkä jutun Jere on tehnyt ainoana kunnanjohtajana Suomessa.

Jeren kokemuksista riittää varmasti ammennettavaa kaikille, jotka miettivät omaa rooliaan sosiaalisessa mediassa.

Rookie Bronxcast #5

Uutispäällikkö Anna Sievälä ja hyvän (julkaisukynnyksen ylittävän) tiedotteen anatomia

Sanomalehti Karjalaisen uutispäällikön Anna Sievälän käsien kautta kulkee joka päivä kymmeniä uutisaihioita ja tiedotteita, joista osa näkee päivänvalon ja osa ei. Bronxcastissa Anna valottaa toimitusten ajatusmaailmaa ja antaa kullanarvoisia vinkkejä, kuinka yritykset maksimoivat mahdollisuuden saada tiedotteensa läpi tai jopa nousta uutiseksi – ja toisaalta millä eväillä ei kannata edes yrittää.

Rookie Bronxcast #4

Joensuun markkinointijohtaja Markku Pyykkönen ja kuinka arvot ovat kaikki kaikessa (myös) kuntamarkkinoinnissa

Markku Pyykkönen on kulkenut mielenkiintoisen matkan Joensuun Popmuusikot ry:n siivousvastaavasta Joensuun kaupungin markkinointijohtajaksi. Bronxcastissa Markku kertoo mm., miten hän haluaa Joensuun profiloituvan, miten Joensuun markkinointi uudelleenrakennettiin, kuinka kohderyhmäajattelu näkyy Joensuun markkinoinnissa ja kuinka hän taistelee virkamiehistymistä vastaan.

Markun ajatuksissa on paljon eväitä myös liike-elämän ja yritysmarkkinoinnin parissa pyöriville, kannattaa kuunnella!
 

Rookie Bronxcast #3

Mika Vähäniitty ja Jet Set Barin menestyksen salaisuus!

Joensuulainen Jet Set Bar se vaan porskuttaa, samassa paikassa ja samassa komennossa nyt jo 29 vuoden ajan, mitä ei ravintolaskenessä kovin usein näe. Bronxcastissa Mika ”Vänni” Vähäniitty kertoo, miten hänestä tuli ravintoloitsija, mitä yrittäjyys on hänelle opettanut ja miksi hän ei ole, ainakaan vielä, perustanut yökerhoa (lähellä se kerran oli…) Ja paljon, paljon muuta.
Kannattaa kuunnella, tarinaa riittää kokonaisen tunnin verran!

Rookie Bronxcast #2

Petri Varis ja Onnistuneen tapahtumamarkkinoinnin ABC!

Tapahtumamarkkinointi ja kumppanuudet ovat firmalle kuin firmalle erinomainen väylä tavoittaa oma kohderyhmänsä. Mutta kuten kaiken markkinoinnin, myös sen voi tehdä hyvin tai huonosti. Ilosaarirockin vastaava tuottaja Petri Varis kertoo, kuinka Ilosaarirock rakentaa kumppanipakettinsa, mitä onnistunut tapahtumamarkkinointi vaatii ja mitä pitää miettiä ihan ensimmäisenä. 
Varoitus: Lähetys sisältää erittäin painavaa asiaa!  

Rookie Bronxcast #1

Mitä yrittäjyydestä on jäänyt käteen, Arttu ja Ville?

Herrat Arttu Käyhkö ja Ville Moilanen testaavat podcastaamista ja juttelevat siitä, mitä heidän yrittäjäuransa on eteen tuonut.