Pysyvä, mutta väliaikaisesti - Rookie Communications

Pysyvä, mutta väliaikaisesti

Pysyvä, mutta väliaikaisesti

Tulee aina aika-ajoin kettuiltua virkahenkilöille heidän käyttämänsä poliittisesti ylikorrektin byrokraattikielen käytöstä.

Mutta eihän se mitään ole. Kyllä nämä meidän itse napapaikoille äänestämät poliittiset päättäjämme pistävät niin monta kertaa paremmaksi, ja vakavammin seurauksin.

Tavio loihe lausumaan, että sen muuan juvalaisjutnakkeen erottamispäätös on pysyvä. Sitten pirulainen ehti tuskin henkeä vetää, kun jo sopersi, että ko. jutnake on halutessaan tervetullut hakemaan takaisin jäseneksi puolen vuoden päästä.

(Lue linkistä ite, jos et usko. Niin se sanoi.)

Niin onko sillä tavalla päivitetty minulta huomaamatta sanakirjaa, että joku voipi olla väli- tai määräaikaisesti pysyvä? Kiinnostaisi tietää ihan siksikin, että tämä suomen kieli on minulle työkalu, jolla kapoisan, mutta päivittäisen leipäni pöytääni hankin.

Sanokaa vain vanhanaikaiseksi, mutta minusta ei voi.

Esiintymiskoulutuksia pitäisi puoluekenttämme napahenkilöille pikemminkin välittömän kiireellisesti ja isoissa määrin lisätä kuin mennä vähentämään.

Näyttäisi nyt siltä, että niitä myöskin puheena olleita esiintymiskoulutuksia pitäisi puoluekenttämme napahenkilöille pikemminkin välittömän kiireellisesti ja isoissa määrin lisätä kuin mennä vähentämään. Tai jos ei muuta, niin ainakin ”pidä turpas kiinni, jos et uskalla sanoa niin kuin asian laita on” -koulutuksia.

Nyt, kun tuota yllä olevaa purskahdusta luen, arvelen viisainta olleen käydä itsekin tuo viimeksi mainittu kurssi. Mutta kun niin paljon välillä ketuttaa tuo venkoilu, ei aina malta pitää suutansa kiinni.

En nyt vaivaudu lausumaan tässä mitään siitä tapauksesta, joka kyseisen lausuman antamiseen ylipäänsä johti. Se pitää jokahisen tietää sanomattakin: se tapaus käy vain ja ainoastaan esimerkiksi siitä, että täysi örväkekin voi oppia auttavasti kirjoittamaan ja sosiaaliseen mediaan kuvia jakamaan.

Ja vaikkapahan tiedän vertahyytävän varmasti senkin, ettei tälläkään nillitykselläni ole minkään maailman vaikutusta yhtään mihinkään, vaan me jatkamme tästä matkaamme eteenpäin (helvettiin ilman jarruja), niin enpähän silti tätä deletoi, vaan julkaisen.

Helevetti.