Referenssit - Rookie Communications

PunaMustalle painavaa markkinoinnin konsultaatiota

Vähemmän tunnettu tosiasia Rookie Communications Oy:n toiminnasta on se, että teemme myös konsultointia. Niin kuin teimme esimerkiksi painotalo PunaMustalle.

Lue lisää!

Artic Store: läkähdyttävä helle ja keittolounas

Artic Store haki somekanavilleen uudenlaista ilmaisua, ja tiimimme ammensi kotimaisen elokuvan kerronnasta – kaupallista aspektia unohtamatta.

Lue lisää!

SuomiTyres: Lopeta sutiminen!

SuomiTyres jatkaa Lieksan kunniakasta historiaa polkupyörien nastarenkaiden valmistajana. Pelinavausvideoon ei haluttu perinteistä tuotekuvausta.

Lue lisää!

Perintömetsässä kukaan ei kuule huutoasi

Kenties hieman mystisetkin metsäalan ammattilaiset neuvontapalveluineen nostettiin valokeilaan 1+5 videota sisältäneellä kampanjalla. Tilaajana PIKES Oy.

Lue lisää!

Juhlan jälkeen koittaa some

Kiteen kaupunki valittiin Pohjois-Karjalan Yrittäjyyskunnaksi 2020. Tapausta juhlistamaan tuotettiin oheinen video, jonka ensiesitys tapahtui Kiteellä järjestetyssä maakunnallisessa yrittäjäjuhlassa. Sen lisäksi videota käytettiin ilouutisen levittämiseksi sosiaalisen median kanavissa.

Lue lisää!

”Dynaaminen tiimipelaaja” my ass!

Rekrytoi mieluummin niin, että se huomataan. Video toimii, tässäkin. Katso esimerkit kolmen asiakkaamme (MotoAjo Oy, PIKES Oy ja Siun Sote) ratkaisut!

Ja hei: muistathan, että myös rekrytointi on markkinointia!

Lue lisää!

Carbon cowboys to the rescue

Ympäristöasiat puhuttavat ihmisiä enemmän kuin koskaan, ja siinä keskustelussa maanvijeljät ja tuottajat saavat usein roiston viitan kannettavakseen – turhaan. Monella maatilalla ympäristön eteen tehdään enemmänkin kuin lain minimit määräävät. Tämän halusimme asiakkaamme kanssa nostaa mukaan yleiseen tietouteen ja keskusteluun.

Lue lisää!

Rookien käsissä maaseutupolitiikkakin tihkuu mediaseksiä!

Vaalivideot ovat lähtökohtaisesti tylsiä. Voiko Maaseutuparlamentin pitopaikan äänestyksestä tehdä mielenkiintoista, hauskaa ja tuhansia ihmisiä mukaan innostavaa?

Lue lisää!

Sosiaaliturvayhdistys meni tunteisiin

Pohjois-Karjalan sosiaaliturvayhdistys tarvitsi lisää näkyvyyttä juhlavuoden kunniaksi. Ihmisille haluttiin kertoa mitä ja miksi yhdistys tekee.

Lue lisää!

Tonttikampanja kajahti puolelle miljoonalle

Keski-Karjalan Kehitysyhtiö KETI Oy:n seutumarkkinointikampanja. Seppo Rädyn, Harri Kirvesniemen, Mimmit-yhtyeen ja Oku Luukkaisen tähdittämä videosarja toteutettiin kesän 2018 aikana.

Lue lisää!

Kunnan strategia, ketä kiinnostaa? Yllättävän monia hei!

Kunnan uusi strategia ei kiinnosta ihmisiä. Strategian painopisteet jäävät pimentoon ja kunnan hallinto koetaan etäiseksi.

Lue lisää!

Bombalta Kolin kautta Prismaan

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on luottanut Rookie Communications Oy:n palveluihin muun muassa videotuotannoissa, markkinoinnin ja viestinnän suunnittelussa, kampanjasuunnittelussa ja tapahtumamarkkinoinnissa mukaan lukien matkailumme helmet Koli ja Bomba.

Lisäkäsiä Liperiin

Tarttuvia tarinoita varhaiskasvatuksen viestintään ja topakkaa tekstiä kunnan verkkosivu-uudistukseen. Siinä sivussa on viilattu myös muita sisältöjä aina strategiasta lähtien, tehty tonttikampanjoita ja autettu hädän hetkellä.

Riveistämme löytyy Joensuun kaupungin entinen viestintäpäällikkö, joten tunnemme kuntaviestinnän kiemurat ja kipukohdat kuin omat taskumme ja mattimme. Liperin ohella tuommekin kaivattuja lisäkäsiä myös useille muille kunnille.

Maailmancup ulkoisti markkinoinnin

Arttu Käyhkö toimi Kontiolahden ampumahiihdon maailmancupin markkinointipäällikkönä vuosina 2017 ja 2018. Pestiin kuuluivat muun muassa budjetointi, markkinointisuunnitelman tekeminen, mediakanavien valinta ja mediatilan ostaminen sekä markkinointimateriaalien koordinointi ja sisällöntuotanto.

Kokemukset olivat molemminpuolin siinä määrin hyviä, että yhteistyö jatkui myös kisojen jälkeen.

Rookie polkkaisi viestintään kierroksia

Kun uusi yhtiö tarvitsee näkemystä ja suunnittelua viestintänsä organisointiin ja käytännön toteutukseen, kutsutaan apuun Rookie Communications Oy. Pohjois-Karjalan tukipalvelut Oy:n Polkan yli 500 työntekijän organisaatiossa viestintä kun ei ole ihan pikku juttu.

     uef logo