"Laaja ammattiosaajien kirjo pystyy vastaamaan kaikkiin tarpeisiin"

Rookie Communications on ollut Karjalaisen Kulttuurin Edistämissäätiön viestintäkumppani yrityksen alkuajoista vuodesta 2017 lähtien. Yhteistyö alkoi avun tarpeesta yksittäisessä kriisiviestintätapauksessa, ja se on vuosien varrella laajentunut kokonaisvaltaiseksi kumppanuudeksi ja kuukausittaiseksi tekemiseksi.  

Rookie on tuottanut KKES:lle muun muassa 70-vuotisjulkaisun, luonut apurahansaajia videoina ja artikkeleina esittelevän Tekoja Karjalasta -sarjan, vienyt säätiön sosiaalisen median ihmeelliseen maailmaan, vaalinut suhteita median suuntaan. Nyt (elokuu 2021) työn alla ovat säätiön uudet verkkosivut.

"Haimme viestintätoimistoa, jolla on perinteisen ”tiedotusmallin” lisäksi modernin digiviestinnän asiantuntemus sekä laaja ammattiosaajien kirjo. Rookie Communications on auttanut merkittävästi säätiön toiminnan näkyväksi tekemisessä, minkä lisäksi toimisto on pystynyt vastaamaan laajasti myös muihin viestinnällisiin tarpeisiimme. Olemme olleet yhteistyöhön tyytyväisiä ja voin suositella Rookieta lämpimästi myös muille", sanoo toiminnanjohtaja Satu Kokkonen.