Osuvaa sisältöä ja looginen asiakaspolku

Kesla Oyj osallistui marras-joulukuussa 2020 Rookie Communicationsin ja Coco Investin Digituottamaan -pilottiin tavoitteenaan syventää yrityksen johtoa tuottavan digimarkkinoinnin saloihin. Mukana oli autonosturi-liiketoiminnasta ja kohdemarkkinoista vastaavia henkilöitä, yrityksen johtoa sekä markkinointiviestinnän asiantuntijoita. Ja hyvin meni. 

"Projekti avasi aivan uudella tavalla liiketoimintaa ja digimarkkinointia. Uskomme, että projektin ansiosta saamme aikaan entistä osuvampaa sisältöä juuri kohdemarkkinoille ja loogisen asiakkuuspolun, mikä toivottavasti näkyy laadukkaimpina liideinä, uskoo toimitusjohtaja Simo Saastamoinen".


Lisäksi valmennuksen koettiin yhtenäistäneen näkemyksiä yrityksen sisällä. 

"Oli upeaa saada yrityksemme eri toimijoille yhteistä ohjattua aikaa viestinnän suunnitteluun. Näin pystyimme keräämään kovat faktat ja yhtenäistämään näkemyksemme toivottavasti osuvaksi viestinnäksi", toteaa markkinointisuunnittelija Miia Tirkkonen.

Projektin mukanaan tuoma osaaminen ei jää yhteen projektiin, vaan sitä pystytään hyödyntämään myös muiden tuotteiden tai markkina-alueiden kohdalla. Yhteistyö Keslan ja Rookien kanssa on jatkunut muun muassa markkinointivideoiden tuottamisella. 

"Loistavasti suunniteltu toteutus"

Kehuja sateli myös toiselta pilottiin osallistuneelta yritykseltä, Kiilax Oy:ltä.

"Pilotti avasi hyvin silmiä, kuinka hyvin suunniteltu ja toteutettu digimarkkinointi voi toimia – ja kuinka sitä voi mitata. Toteutus oli loistavasti suunniteltu ja saimme hyvää materiaalia tulevaisuuden markkinointiin. Olen äärimmäisen otettu, että pääsimme mukaan Digituottamaan-pilottiin.", toimitusjohtaja Jouni Kontkanen kehuu.