Jos emme itse osaa, etsimme jonkun, joka osaa.

Firmallamme oli alkuvuosina enemmän vauhtia kuin ymmärrystä, minkä auliisti myönnämme. Nyt paketti on suhteellisen hyvin kasassa ja tavoitteet kirkkaat. Tähän liittyy erikoistuminen työnantajaviestintään, jossa näemme ison mahdollisuuden kaltaisellemme toimijalle.

Porukkamme on viestintätoimistoksi varsin kokenut, ja kaikki tarvittavat avainpelurit löytyvät omasta rosterista. Mitä teemme ovat strategiat ja konseptisuunnitelmat, rekrykampanjat, sisällöntuotanto, graafinen suunnittelu, digimarkkinointi, video/podcast-tuotannot ja valmennukset.

Mitäänsanomattomalle viestinnälle olemme allergisia – se kun ei yksinkertaisesti toimi – joten keskustelu kanssamme alkaa aina siitä, onko asiakkaalla rohkeutta erottua.

Haluamme olla asiakkaillemme yhden luukun kumppani enemmän tai vähemmän kaikissa työnantajabrändäykseen ja rekrytointiin liittyvissä tarpeissa, ja etsimme jatkuvasti erilaisia täsmäosaajia täydentämään omaa tekemistämme.

Siispä sinä markkinointiviestinnän freelancer, rekrytoija, head hunter, HR-partneri, työelämävalmentaja ja kuka ikinä oletkaan, jos näet tässä yhteistyön sauman, ole ihmeessä yhteydessä.

T. ArttuK

PS. Muuta porukkaa voit käydä vakoilemassa tuolla.

Ota yhteyttä

Autamme asiakkaitamme voittamaan kilpailun osaajista, joiden perässä ovat kaikki. Ja pitämään heistä myös kiinni.