Bronxcast 171: Suunnittele – Erotu – Mittaa. Työnantajaviestinnän salainen resepti á la Rookie, osa 2/3: Erotu

Kategoriat Bronxcast

Bronxcast #171

Kevään 2024 aikana julkaisemme Bronxcastissa kolmiosaisen sarjan, jossa kerromme yksityiskohtaisesti, kuinka jokainen työnantaja koosta ja toimialasta riippumatta pystyy parantamaan työnantajamielikuvaansa ja tehostamaan rekrymarkkinointiaan. Tehtaan takuulla 😃.

Synkän yksinpuhelun tarjoaa Rookien pääpukari Arttu Käyhkö. Mukana on slidejä, joten parhaat tehot saat irti, jos katsot jaksot YouTubesta.

Toisessa jaksossa poraudutaan luovaan puoleen: miten erottua kilpailijoista ja kuinka rakennetaan rekrykampanja, joka saa päät kääntymään ja puhuttelee juuri oikeanlaisia kandidaatteja.

Nämä jaksot on suunnattu ennen kaikkea johdolle, HR:lle, rekrytoijille ja kaikille heille, jotka pohtivat työnantajaviestintää työkseen. Mutta jos aihe kiinnostaa vaikka vain yleissivistyksen näkökulmasta, reippahasti kuulolle vaan!

PS: Special offer for you, Bronxcast listener! Hyödynnä ilmainen 30-60 minuutin konsultointi organisaationne työnantajabrändiin ja rekrymarkkinointiin liittyen (voitte varata slotin suoraan tuolta https://calendly.com/arttukayhko tai pistäkää soittaen/meilaten).

Lupaamme että joitain uusia ideoita vastineeksi menetetystä ajasta tulette saamaan.

Rookiemedia

Ota yhteyttä

Autamme asiakkaitamme voittamaan kilpailun osaajista, joiden perässä ovat kaikki. Ja pitämään heistä myös kiinni.