Julkinen ja 3. sektori

Eikö ketään kiinnosta? Eikö viestiäsi ymmärretä?

No ei kiinnosta. Eikä varmasti ymmärretäkään.

Eihän se kiinnosta, jos sinua ei huomata. Eikä sinua ymmärretä, jos sönkötät siansaksaa.

Purista nenästä ja saat huomion. Väännä rautalangasta ja asiasi ymmärretään.

Me tiedämme, miten nenästä on otettava kiinni, millainen vääntö ja millä momentilla pitää tehdä, että saat täyden huomion. Meillä on myös rautalankaa - paljon - ja rekka-autollinen erilaisia pihtejä sen vääntelyyn.

Eiköhän siis aleta vääntelemään - neniä ja lankoja.

Palvelumme julkiselle ja kolmannelle sektorille:

WEB-1903-header-tekniikkakeijot

Videotuotannot

Huomasitko, että puhuvalla päällä oli punainen nenä? Video taipuu moneen ja siihen saa tuhlattua monenlaisia säkkejä niitä taskussasi polttelevia veronmaksajien euroja.

WEB-1903-header-CockShow kopio

Sisällöntuotanto

Sisällöntuotanto on se viestinnän risotto. Paperilla helppo (kamoon, eihän siinä ole kuin riisiä, vettä ja mausteita), mutta käytännössä törkeän vaikea (kun eihän sitä kypsyyttä saa ikinä kohdalleen).

WEB-1903-header-psykiatri

Koulutus ja valmennus

Meillä kaikilla viestinnän tekijöillä on aivojen synapsit sillä tavalla solmussa, että yhdistelemme asioita silleen hassusti. Siksi meitä voi ymmärtää ja auttaa vain toinen kaltaisemme.

WEB-1903-header-rötösherrat1

Kampanjat

Suunnitteletko valloitusretkeä uusille markkinoille? Vai haluatko rysäyttää sesonkiluonteisesti? No perskeles! Kuulostaa kampanjalta! Teroitamma oitis sapelit sitten vain!

WEB-1903-jousimies

Kumppanuus

Strategiasta keskustelu aina alkaa meidänkin  kanssamme, vaikka tulisit ostamaan omenoita. Tämä ei tarkoita, että kuvittelemme tietävämme tarpeenne paremmin kuin te itse.

WEB-1903-digituottamaan

Digi tuottamaan

Digituottamaan.fi on valmennuskokonaisuus, jossa villakoiran punainen lanka on rakentaa yritykselle digimarkkinoinnin prosessi omiin tarpeisiin ja lähtötilanteeseen pohjaten.

Vilkaise myös näitä:

Referenssejä

06.04.2021

Säänkestävää sivistystä

Kun Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskus (ent. Aducate) tarvitsee vetoapuja markkinointiin, puhelin pirahtaa yleensä Rookien konttoril...

Lue lisää

Rookietip Of The Day

21.06.2021

Rookietip of the Day #833

Rookietip of the Day #833: Kaikkein parhaimmat työkalut sisältöjen tekemiseen ovat sinulla jo hallussa, jos siinä istut ja tätä katselet.

Lue lisää

Bronxcast

22.06.2021

Bronxcast #65

CrossFit Pajan Jamo ja Samu ja olkoon (yhteisön) voima kanssasi! Jarmo Laine ja Samuel Lappalainen iskivät hyvään saumaan perustaessaan crossfit-...

Lue lisää

Ota yhteyttä!

ville-1200x1200

Ville Moilanen

Hard core -kuntaviestijä