Meillä on se jokin.

Sisällöntuotanto

Olettekos kuulleet sellaista väittämää, että jokainen yritys on media?

Olette tai ette, se valitettavasti pitää paikkansa. Jos ostopäätös on 70–80-prosenttisesti tehty (näin ovat tutkineet) ennen kuin ostaja on ensimmäisen kerran yhteydessä myyjään, sikäli kun on silloinkaan, mietipä mitä se tarkoittaa teidän yrityksenne kohdalla.

Sisältö on se, jolla tämän päivän markkinoinnissa herätetään huomio. Sisältö on se, jolla huomio käännetään kiinnostukseksi. Ja sisältö on se, jolla kiinnostuneesta tehdään maksava asiakas.

Sisältöä siis tarvitaan (jos olet asiasta eri mieltä, kunnioitamme tätä, mutta olet väärän firman verkkosivuilla). Ja sitä tarvitaan paljon.

Kulmahuoneen viinereihin karvautta asian tiimoilta tuottaa erityisesti kolme asiaa:

1. Paljonko on paljon?

2. Mihin tuuttiin sitä pitää tuupata ja missä muodossa?

3. Tuottaako investointi koskaan itseään takaisin ja miten se mitataan?

Ennen kuin aletaan paukuttaa menemään, tarvitsemme vastaukset näihin kolmeen kysymykseen = markkinoinnin strategialle alisteinen sisältöstrategia.

Kun strategia on olemassa, jokaiselle sisällölle - olipa se sitten blogikirjoitus, somepostaus, bannerimainos, video, podcast, sähköpostiviesti tai savumerkki - löytyy tarkoitus, paikka ja kokonaisuus, johon se kuuluu. Savumerkkejä lukuun ottamatta kaikki edellä mainitut formaatit taipuvat meiltä, ja jos eivät meinaa taipua, apuun rientää kyvykäs alihankintaverkostomme. 

Muistutamme kuitenkin vielä kerran, että jokaisen sisällön on kuuluttava johonkin vaiheeseen markkinointistrategiaasi. Irrallinen sisältö jää roikkumaan ilman kontekstia, eikä auta asiakastasi (eikä näin ollen sinua) millään tavalla.

Lopuksi vielä pieni mutta oleellinen vinkki: jätä sisältöjen leipominen niille, jotka tekevät sitä työkseen ja keskity sinä yrittäjänä/johtajana/koordinaattorina yrittämiseen, johtamiseen, koordinointiin ja miten ikinä yritystä parhaiten panoksellasi autatkaan.

Muuten homma jää piippuun, ja kilpailijasi vie helmetkin taulusta. 

kayhko

Tätäkö olit vailla vai jotain muuta?

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

050 547 7366
arttu@rookiecom.fi