Huomasitko, että puhuvalla päällä oli punainen nenä?

Videotuotannot

Jos draamaa kaipaat... 

Niinhän sen huomion saa, kun nappaa aamupalapöydän kuivan Vaasan Ruispalan lailla säteilevälle puhuvalle päälle beigen bleiserin lisäksi naamaan punaisen nenän.

Sellainen iso muovinen pallokin toimii, mutta vielä reteämpää on, jos se on punastettu oikeasti kahden viikon kossuviskiskumppakuurilla.

Ja ihan dynamiittia se vasta onkin, jos yksi puhuvista päistä on savuna ilmaan haihtuva velho tai jylhä kentauri, jonka taustalla Joensuun Niinivaara räjähtää sienipilven saattelemana taivaan tuuliin. Sellaisia juttuja kun meillä on tapana tehdä - punaisten nenien lisäksi.

Video taipuu moneen ja siihen saa tuhlattua monenlaisia säkkejä niitä taskussasi polttelevia veronmaksajien euroja.
 
Katsopas tuosta, pöyhi verokirstusi pohjalaudat ja ota yhteyttä.

Näillä mennään?

Puhuva pää ja b-rollia

Tämä on se perus. Pää puhuu, välissä kuvituskuvaa. Mutta tämänkin voi tehdä niin, että se toimii. Eli herättää huomion ja viesti menee läpi.

Hinta, riippuen laajuudesta:

1000 – 3000 €

Referenssi:

Näyteltyä draamaa

Nyt on jo menoa ja meininkiä. Pohjalla hyvässä marinadissa haudutettu käsikirjoittajan potka, lisukkeena ammattinäyttelijän naama ja koristeena kylän komeimmat irtoviikset. Tarjoillaan draaman kaarelta.

Hinta, riippuu kypsyysasteesta:

 2500 – 7500 €

Referenssi:

All Hell Breaks Loose

Ja tämä on se, jonka kaikki haluavat, mutta vain harvat uskaltavat ostaa - mistä seuraa, että parhaassa tapauksessa siirrämme näillä vuoria (emme siis tarkoita tässä tehostepöydällä tapahtuvaa vuorien siirtelyä vaan liiketoiminnallisia vaikutuksia).

Puna-armeijan kuoro, panssarivaunuja, muskelimiehiä, bikinibeibejä, kentaureja, lentäviä lautasia, tornadoja ja atomipommi. Ja kaikki siistissä nipussa, joka pistää ajattelemaan.

Hinta (emme edes ajattele alle): 

alk. 5000 €

Referenssi:

Rookie Showreel

ville-1200x1200

Tätäkö olit vailla vai jotain muuta?

Jutellaan veikkonen lisää!

050 547 7366
ville@rookiecom.fi